Ready...set...GO

11 redenen voor een BLACK+DECKER steam-mop

De grote schoonmaak – in sommige huishoudens ben je pas net klaar of je kunt alweer opnieuw beginnen. Niet met de BLACK+DECKER 11-in-1 steam-mop. Deze elf eigenschappen maken dit veelzijdige apparaat onmisbaar.

MediaMarkt
19 december 2017

1

Cashback!

Hieronder leggen we je uit waarom een BLACK+DECKER steam-mop eigenlijk onmisbaar is voor ieder huishouden. Maar laten we beginnen met waarom het nu extra aantrekkelijk is om er een in huis te halen.

Koop je voor 31 december een van de deelnemende actiemodellen, dan ontvang je tot wel €20,- cashback op je aankoop. Moet je jouw nieuwe alleskunner wel even registreren voor 15 januari 2018.

Meer weten over alle actievoorwaarden en de deelnemende modellen? Klik snel verder!

Tijd om deze alleskunners eens goed te bekijken!

 

2

Warming-up

Binnen 15 seconden is de reiniger opgewarmd en ready to go! De 11-in-1 steam-mop van BLACK+DECKER is namelijk razendsnel opgewarmd. Is de keukenvloer op zaterdagmiddag een slagveld, omdat je kinderen met hun modderschoenen aan een rol koekjes hebben weggekruimeld? Pak de stoomreiniger er even bij en binnen een mum van tijd is het weer opgeruimd.

3

Overal inzetbaar

En deze steam-mop is niet alleen handig voor de keukenvloer, maar hij kan nog op veel meer plekken gebruikt worden: de badkamer, het aanrecht, meubels (met de speciale stoomdoek voor textiel), spiegels, kookfornuis of bbq! En dat is nog maar het begin van het rijtje.

BLACK+DECKER FSMH13101SM-QS 11IN1 Steam-mop™ 139,- Bekijk in de shop
4

Weerstand

Ongewenste indringers zoals bacteriën krijgen met de steam-mop geen kans! De superhete stoom en de speciale vezeldoeken schakelen al 99.9% van de bacteriën uit… En dat zonder het gebruik van chemicaliën!

5

Water!

Voor een goede race moet je goed gehydrateerd blijven. Gelukkig zorgt het waterreservoir van 500ml ervoor dat je de BLACK+DECKER steam-mop 20 minuten lang non-stop onbezorgd kunt gebruiken. Het apparaat is perfect voorbereid op een schoonmaakmarathon, want het reservoir is ook tijdens gebruik bij te vullen: gewoon kraanwater is voldoende. Halverwege zal je maatje je dus niet in de steek laten. Wat water erin en gaan!

6

Oog voor detail

Met de SteamMitt-functie bereik je zelfs de meest lastig te bereiken plekken in huis. De SteamMitt gebruik je als een soort handschoen, waarmee je snel even langs de koelkastdeur kunt gaan of de kraan reinigen. Vanaf nu kun je écht overal bij.

7

Lichtgewicht

De BLACK+DECKER steam-mop is zo ontworpen dat hij met alles erop en eraan slechts 4,4 kilo weegt. Dus ook als je de steam-mop met de steel gebruikt, is hij nog steeds flexibel in gebruik. Scheelt niet alleen spierkracht, maar ook tijd, want met zo’n lichtgewicht ben jij nog sneller door de woonkamer heen!

8

Kleine klusjes tussendoor

Gelukkig staat niet iedere dag in het teken van een full-body workout tijdens het schoonmaken. De steam-mop is namelijk ook voorbereid op de kleine klusjes tussendoor. Zo kun je makkelijk even de tafel met de handstoomreiniger schoonmaken.

Dankzij de bijgeleverde slang en SteamMitt handschoen is de steam-mop geschikt voor iedere schoonmaakklus. Ook voor die snelle sprint om het aanrecht te laten glanzen.

9

Blijvende prestaties

Om de klus snel en efficiënt te blijven klaren, moet de steam-mop in goede conditie worden gehouden. Dat begint met de stoomdoeken, waarvan je er standaard twee krijgt meegeleverd. Klus geklaard? Dan kunnen de doeken de was in voor een opfrisbeurt. Bovendien gaan de doeken tot wel 100 wasbeurten mee. Perfect!

BLACK+DECKER FSMP20-XJ 16,- Bekijk in de shop
10

Aanpassingsvermogen

Iedere schoonmaakbeurt is anders. Gelukkig kun je daar op anticiperen met de BLACK+DECKER steam-mop door via de autoselect functie de stoomintensiteit in te stellen. Want soms moet je even alles geven, en soms is het fijn om te joggen. Jij kiest de ondergrond en de steam-mop past de stoomintensiteit daarop aan. Dit systeem is geschikt voor alle gesloten vloeren.

11

All about the accessories!

De steam-mop is al enorm veelzijdig, maar dankzij de vele accessoires is het apparaat ook voorbereid op de zevenkamp. Accessoires zoals de SteamMitt, en de stoomwisser voor ramen maken de 11-in-1 steam-mop een veelzijdig hulpmiddel voor in huis.