Wat kopen zij?

De favoriete producten van bekende Nederlanders

Inspiratie nodig voor de BTW-dagen? Wij vroegen zeven bekende Nederlanders naar hun favoriete elektronicaproduct en de antwoorden zullen je verbazen! Krijg stofzuigertips van Gwen van Poorten en zie welke blender Gameking Boris van de Ven verkiest boven een Playstation 4 of Xbox One.

MediaMarkt
26 januari 2017

1

Jay Jay Boske

Presentator RTL5

“Mijn Go Pro Hero 5 is echt onmisbaar! Je kunt er zo verschrikkelijk veel gevarieerde en toffe content mee schieten. Zelfs op de meest bizarre en adembenemende plekken! Die kleine camera maakt haarscherpe hoge resolutie video’s in 4K mét stereogeluid. Zo komt mijn content het beste tot zijn recht. Nee, ik kan niet meer zonder!”

Meer weten over deze actioncam? Je leest het hier!

Go Pro Hero 5

 • Beeldkwaliteit: 4K
 • Camera: 12 megapixels
 • Beeldfrequentie: 30 fps, 120 bij 1080p
 • Videoformaat: MOV (H.264)
 • Aansluitingen: USB-C, 3.5mm audio-jack
 • Waterdicht: max. 10m
GOPRO HERO5 Black 469,- Bekijk in de shop

Go Pro Hero 5

 • Beeldkwaliteit: 4K
 • Camera: 12 megapixels
 • Beeldfrequentie: 30 fps, 120 bij 1080p
 • Videoformaat: MOV (H.264)
 • Aansluitingen: USB-C, 3.5mm audio-jack
 • Waterdicht: max. 10m
GOPRO HERO5 Black 469,- Bekijk in de shop
2

Igmar Felicia

DJ bij SLAM!FM

“Als ik in de Media Markt rondloop, voel ik me altijd als een klein kind. Ik wil écht alles hebben! Nog niet zo lang geleden kocht ik impulsief een Google Chromecast en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. Van deze mediaspeler heb ik bijna dagelijks plezier.

De Google Chromecast is bijna onmisbaar geworden, ik stream films en series rechtstreeks vanaf mijn smartphone en tablet. Als ik uit mijn werk kom zak ik lekker onderuit in mijn bank. Heerlijk!”

Google Chromecast

 • Type apparaat: Media-dongle
 • Geheugencapaciteit: 0 GB
 • Netwerk: Wifi 802.11ac
 • Geïntegreerde tv-tuner: nee
 • Kaartlezer: nee
 • Aansluitingen:HDMI, Micro-USB
GOOGLE Chromecast 39,- Bekijk in de shop

Google Chromecast

 • Type apparaat: Media-dongle
 • Geheugencapaciteit: 0 GB
 • Netwerk: Wifi 802.11ac
 • Geïntegreerde tv-tuner: nee
 • Kaartlezer: nee
 • Aansluitingen:HDMI, Micro-USB
GOOGLE Chromecast 39,- Bekijk in de shop
3

Gwen van Poorten

Presentatrice BNN

“Oh, wat had ik toch altijd een hekel aan stofzuigen. Of ik trok het snoer er na een paar meter alweer uit of ik moest weer op zoek naar een ander stopcontact om verder te kunnen zuigen. Dat probleem heb ik nu niet meer met mijn Dyson Fluffy V6.

Sinds ik deze draadloze stofzuiger heb, vind ik stofzuigen gewoon echt leuk! Het apparaat neemt ook bijna geen ruimte in beslag en hij is makkelijk om te bouwen tot turbo-kruimeldief. Dat doe je door de lange steel te verwisselen met één van de bijgeleverde opzetstukken. Superhandig! Dat maakt de Dyson Fluffy V6 echt fantastisch.”

Dyson Fluffy V6

 • Vermogen: 100 Watt
 • Stofreservoir: ja
 • Zakloze technologie: ja
 • Volume stofreservoir: 0.4 l
 • Type borstels/mondstukken: Fluffy vloerzuigmond. Combinatie-accessoire, Kierenzuiger
DYSON V6 Fluffy Parket 389,- Bekijk in de shop

Dyson Fluffy V6

 • Vermogen: 100 Watt
 • Stofreservoir: ja
 • Zakloze technologie: ja
 • Volume stofreservoir: 0.4 l
 • Type borstels/mondstukken: Fluffy vloerzuigmond. Combinatie-accessoire, Kierenzuiger
DYSON V6 Fluffy Parket 389,- Bekijk in de shop
4

Boris van de Ven

Presentator GameKings

“Mijn favoriete ding met een stekker zal je wellicht verbazen! Het is namelijk niet een PlayStation 4 of een Xbox One. Nee, het is de Philips HR2095 Avance Collection blender! Daarmee maak ik eigenlijk iedere dag een heerlijke, verse groentensmoothie.

Vandaag had ik een variant gemaakt met boerenkool en avocado. Die was wel wat droog, dus daar mag wel een halve banaan bij. Het handige van een blender is dat je kunt blijven variëren met smaken. Een andere topper? De avocado-meloen smoothie is fantastisch.

Die blender is dus écht een absolute aanrader voor de BTW-dagen!”

Philips HR2095 Blender

 • Maximaal vermogen:700 Watt
 • Inhoud:2 l
 • Aantal vermogensstanden: variabel
 • Soort mes:RVS
 • Vaatwasbestendig: ja
PHILIPS HR2095/90 Avance Zwart Bekijk in de shop

Philips HR2095 Blender

 • Maximaal vermogen:700 Watt
 • Inhoud:2 l
 • Aantal vermogensstanden: variabel
 • Soort mes:RVS
 • Vaatwasbestendig: ja
PHILIPS HR2095/90 Avance Zwart Bekijk in de shop
5

Giel de Winter

Presentator StukTV

“Ja, ik ga echt blind voor mijn Sonos-systeem! Ik kan écht niet meer zonder. Via mijn wifi kan ik nu lekker makkelijk al mijn favoriete tracks streamen naar elke kamer van mijn huis.

Dagelijks word ik vrolijk wakker, omdat mijn favoriete muziek al zachtjes speelt. En zodra ik uit bed ben, geef ik per kamer aan in welke ruimtes de speakers moeten spelen. Superhandig, want zo ben ik altijd omgeven door mijn favoriete muziek!”

Sonos

 • Wifi interface: ja
 • Te verbinden met app: ja
 • Geïntegreerde streamingdienst(en):Spotify, Tidal, SoundCloud, Google Play Music, Napster, Apple Music
SONOS PLAY:1 zwart 229,- Bekijk in de shop

Sonos

 • Wifi interface: ja
 • Te verbinden met app: ja
 • Geïntegreerde streamingdienst(en):Spotify, Tidal, SoundCloud, Google Play Music, Napster, Apple Music
SONOS PLAY:1 zwart 229,- Bekijk in de shop
6

Bertie Steur

Winnares Expeditie Robinson

“Mijn favoriete aankoop is een Samsung Smart TV, de Samsung UE55KU6400S. Een 4K UHD-televisie van maar liefst 55 inch! Ik kan je vertellen: ik kan nu al niet meer zonder. Deze smart TV heeft zoveel verschillende functies aan boord, ik hoef me nooit te vervelen.

Is er niets op televisie? Dan start ik Uitzending Gemist of Netflix en kies daar een programma uit dat ik ga kijken. Met de ingebouwde apps is er altijd iets te zien! Het formaat van deze Samsung kwam trouwens heel handig uit toen al mijn vrienden de laatste aflevering van Expeditie Robinson kwamen kijken. Iedereen kon alles perfect zien!”

Samsung UE55KU6400S

 • Beeldschermdiagonaal (cm): 138 cm
 • Beeldschermdiagonaal (inch): 55 inch
 • Schermdesign: Flat
 • Beeldresolutie: Ultra HD 4K
SAMSUNG UE55KU6640S 1049,- Bekijk in de shop

Samsung UE55KU6400S

 • Beeldschermdiagonaal (cm): 138 cm
 • Beeldschermdiagonaal (inch): 55 inch
 • Schermdesign: Flat
 • Beeldresolutie: Ultra HD 4K
SAMSUNG UE55KU6640S 1049,- Bekijk in de shop
7

Joery Mooijmann

Vlogger Mediamarkt

“Als vlogger heb ik altijd een camera op zak om de tofste vlogs te maken. Daarom is de Canon G7x ook mijn favoriete product. Zonder dit kleine camera’tje zou ik mijn vlogs niet kunnen maken. Naast dat hij erg makkelijk mee te nemen is, levert de G7x ook geweldige resultaten. Zowel in beeld-, als in audiokwaliteit.  Voeg daar nog het uitklapbare schermpje aan toe, om jezelf te kunnen filmen, en je snapt wel waarom dit de ultieme camera is om te vloggen!”

Wil jij weten hoe de kwaliteit van de Canon G7x is? Kijk dan hier naar een vlog van Joery!

Canon G7X MkII

 • Megapixels: 20.9 megapixel
 • Fotoresoluties: 5472 x 3648 pixels
 • ISO-waarde: tot ISO 12.800
 • Touchscreen: ja
CANON G7X Mark II Het Perfecte Plaatje Kit Bekijk in de shop

Canon G7X MkII

 • Megapixels: 20.9 megapixel
 • Fotoresoluties: 5472 x 3648 pixels
 • ISO-waarde: tot ISO 12.800
 • Touchscreen: ja
CANON G7X Mark II Het Perfecte Plaatje Kit Bekijk in de shop