Voor onder de boom

Geef een JBL-product cadeau

Van de afspeellijst die je luistert als je in de trein zit tot de leuke hitjes op je feestje. We houden van muziek. Een goede koptelefoon of speaker is daarom geen overbodige luxe. Wat wij je aanraden? JBL natuurlijk. Ook deze kerst. Hieronder vijf redenen waarom een (draadloze) koptelefoon of Bluetooth-speaker dit jaar onder de kerstboom hoort.

MediaMarkt
17 december 2019

1

Je hebt altijd goede muziek op je feestje.

Zijn je lampen geïnstalleerd? Staat je playlist klaar? Zet je JBL speaker dan maar aan om er één fantastisch feest van te maken. Wie het écht groots aanpakt, gaat voor een partyspeaker. De JBL PartyBox 100 bijvoorbeeld. Deze speaker is krachtig van binnen en is voorzien van ingebouwde lichten met verschillende lichtmodi. Dat betekent natuurlijk maar één ding: succes gegarandeerd. Til je je feest liever naar een nóg hoger level? Kies dan voor de PartyBox 200, 300 of 1000.

2

Je geniet ook probleemloos alleen van je muziek.

Een feestje op zijn tijd is leuk. Voor de meesten dan. Toch wil je af en toe gewoon even zélf van je muziek genieten of ongestoord werken of reizen. Dan zet je natuurlijk een koptelefoon op je hoofd. JBL biedt een uitgebreider assortiment. Ook voor de sporters onder ons. Liever een ‘gewone’ hoofdtelefoon? Dan kun je onder andere voor in-ear, on-ear of over-ear kiezen. Een voorbeeld van het laatste type koptelefoon is de JBL Live 650 BT NC Zwart. Deze draadloze koptelefoon beschikt ook nog eens over noise cancelling zodat je écht niemand hoort. Dat is op zijn tijd natuurlijk best fijn.

3

Met een draagbare JBL-speaker is het overal feest.

Ga je op vakantie? Picknicken in het park? Of blijf je gewoon gezellig thuis met je vrienden of vriendinnen? Waar je ook bent: met een draagbare speaker van JBL geniet je overal van je favoriete muziek. Zowel ‘op het droge’ als in het water. Sommige speakers, zoals bijvoorbeeld de JBL Flip 5  zijn waterbestendig. Verder scoor je altijd het formaat waar jij blij van wordt. De keuze is reuze. De Clip 3 hang je in één klik aan je broek, de JBL Go 2 neem je dankzij zijn kleine formaat makkelijk overal mee naartoe en hetzelfde geldt óók voor de krachtigere JBL Charge 3, waar je – indien gewenst – ook je telefoon mee oplaadt.

4

Je luistert naar rijk en vol geluid. Altijd.

De geluidskwaliteit is perfect. Voor welke speaker je uiteindelijk ook kiest. Laat het kleine formaat van sommige JBL-producten je niet van de wijs brengen, want óók daarmee geniet je altijd van een rijk en vol geluid. Ben je benieuwd voor welke hoofdtelefoon of speaker je het best kunt kiezen? Oriënteer je online of vraag advies in onze winkel.

5

Alle JBL-producten hebben een tof design.

De technologie ín de speakers en hoofdtelefoons garandeert mooi geluid, maar ook de buitenkant van de audioproducten is noemenswaardig. Zo creëer je met de PartyBox een mooi spel aan kleuren en zijn ook de designs van de andere speakers en koptelefoons stijlvol en stevig. In veel gevallen kies je óók nog eens voor een toffe kleur. Zo matcht je muziek dus altijd met je stijl.