Handel waar je blij van wordt

10 manieren om te cashen op Koningsdag

Is er bij jou al een Oranje-lampje gaan branden, met het beste idee om te cashen op de vrijmarkt? Niet? Dan helpen wij jou op weg met onze speciale Oranje-producten. Zo maken we er samen een Koningsdag van waar je blij van wordt.

1

Verse jus!

Orange Juice Oj GIF by MANGOTEETH - Find & Share on GIPHY

Glazen ranja schenken? Geen goudmijn…In jouw kraam vloeit de jus ‘d orange rijkelijk dit jaar. Lekker, gezond en oranje. Om in het thema te blijven hebben we zelfs een oranje juicer van SOLIS voor je gevonden. Hiermee pers je sinaasappels als een pro, want het slimme drukmechanisme perst zelfs de laatste druppels sinaasappelsap uit je vruchten.

SOLIS Citrus Juicer Pro Type 856 Oranje 159,- Bekijk in de shop
2

Good hair day

Blonde Hair GIF - Find & Share on GIPHY

Code oranje gaat het niet worden, maar de laatste dagen heeft het flink gewaaid. Dat betekent een hoop warrige coupes die langs jouw kraam komen. Met de Philips StyleCare Multistyler ben jij daar op voorbereid, want hiermee geef je iedereen voor 1 euro weer een strakke coupe. Dankzij de 3 meegeleverde opzetstukken kunnen mensen kiezen voor glad & stijl, volumineus of krullend haar. Mind the pun: wedden dat het bij jou storm loopt?!

PHILIPS StyleCare Multistyler BHH822/00 46,95 Bekijk in de shop
3

‘Wilhelmuuuhuuss vaahaan…!’

 

Er zijn twee gelegenheden waarop Nederlanders het Wilhelmus op volle borst meelallen: tijdens wedstrijden van het Nederlands Elftal en op Koningsdag. Daar ga jij van profiteren morgen, want op jouw kleedje staat deze flitsende, draadloze party speaker van Trust.

Met de Fiësta Pro heb je een mobiele speaker met een vermogen van 60 Watt en met de meegeleverde microfoon zingt iedereen uit volle borst mee. Zijn de buren het Wilhelmus zat? Dankzij de uitschuifbare trolleyhandgreep en de wieltjes is de speaker zo verplaatst.

TRUST Fiësta Pro Bekijk in de shop
4

Handsfree massages!

Duizenden mensen slenteren achter tijdens de vrijmarkt achter elkaar aan. Iedereen checkt op zijn of haar gemak de krampjes en na een paar uur beginnen zowel de voeten als de spieren op te spelen. Bij jou brandt er gelukkig een lampje: de Medisana IR 885 om precies te zijn.

Voorbijgangers die langs strompelen kunnen bij jou terecht voor een handsfree massage. De infraroodlamp zorgt namelijk snel voor verlichting van stijve spieren, krampen en spierpijn. Zij kunnen snel weer verder terwijl jij, zonder een hand uit te steken, euro’s casht!

MEDISANA IR 885 57,- Bekijk in de shop
5

Bak koninklijke pannenkoeken

Net als Koningsdag, zijn pannenkoeken oer-Hollands. Op de vrijmarkt zul je dan ook genoeg pannenkoekliefhebbers vinden. Gelukkig maak je met de Princess 492227 Royal Crepe Maker binnen een handomdraai een flinke stapel pannenkoeken. Zet het apparaat aan, laat de crêpe maker opwarmen en zodra ‘ie op temperatuur is kun je gelijk aan de slag.

Betekent wel dat je vanavond nog aan de slag moet om een flinke bak met beslag te maken. En vergeet de poedersuiker en stroop niet!

PRINCESS 492227 Royal Crepe Maker 29,99 Bekijk in de shop
6

De lekkerste koffie van de vrijmarkt

Een lekker kopje koffie gaat er bij veel mensen wel in na al dat lange struinen door de vrijmarkt. En daar kun jij van profiteren, met de Nespresso Inissia! Met deze supercompacte koffiemachine zet je de allerlekkerste koffie. Dat hoeft trouwens helemaal niet lang te duren, want het water in de machine bereikt al na 25 seconden de juiste temperatuur. Met tientallen koffiemelanges en aromaprofielen krijgt iedereen de koffie die hij of zij wilt.

KRUPS XN1005 Nespresso Inissia Rood 76,99 Bekijk in de shop
7

Oranje boven!

 

Als er één dag van het jaar is dat je je nagels oranje kunt kleuren, dan is het wel op Koningsdag. De Medisana UV ND 870 is een nageldroger die ervoor zorgt dat je nagels gelijkmatig drogen en uitharden.

Met 4 tijdsinstellingen (90 seconden, 120 seconden, 30 minuten of oneindig) droog je je nagels op je eigen tempo. De ND 870 is perfect voor gel- én acrylnagels.

MEDISANA Promed UV LED 8 Nageldroger 37,99 Bekijk in de shop
8

Het volkslied

Als je het volkslied – of een catchier nummer – ten gehore wilt brengen op de vrijmarkt, heb je een speaker nodig die supermobiel is. Je zeult hem immers overal mee naartoe. En als het even kan, moet ie ook oranje zijn natuurlijk.

Met andere woorden: de JBL Go oranje is jouw speaker! Deze Bluetooth-speaker produceert ondanks zijn compactheid een opvallend krachtig geluid. Met een accu die 5 uur lang meegaat kun je de hele middag je favoriete oranjetunes afspelen.

JBL Go oranje 22,- Bekijk in de shop
9

Koekies!

Net als pannenkoeken, zijn koekjes een oer-Hollandse traktatie. Vergeet daarom niet om lekkere koekjes klaar te maken voor al die bezoekers bij je vrijmarktkraam!

Met de Bosch MUM54I00 keukenmachine bak je gegarandeerd de lekkerste koekjes van de vrijmarkt. Deze machine is een kei in het mixen van (koek)deeg en komt met allerlei handige accessoires, zoals een kneedhaak, roergarde en klopgarde. Als keukenmachine met krachtige 900 watt motor en een mengkom van 3,9 liter kun je hem natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken.

BOSCH MUM54I00 188,- Bekijk in de shop
10

Een blokje om

Met al die toffe dingen is het al behoorlijk druk geworden bij je vrijmarktkraam. ’s Avonds wil je uitpuffen, maar aan de andere kant heb je wel de hele dag op één plek gezeten of gestaan. Er is dan niks heerlijkers dan te gaan hardlopen! Met de Bose SoundSport Free Wireless oordopjes (de oranje versie uiteraard) heb je de volledige vrijheid tijdens het sporten.

Wil je alle oranje-producten van MediaMarkt zien? We hebben ze voor jou allemaal op een rijtje in de webshop.

BOSE SoundSport Free Wireless Oranje 165,- Bekijk in de shop