Undercover!

Asus Zenbook Pro UX550: gaming specs in maatpak

Laptop nodig? Keuze volop. Ook in de prijsklasse van de Asus Zenbook Pro UX550-serie. Maar deze Asus-serie heeft de specificaties van een gaming notebook, terwijl ze eruit zien als keurige zakelijke machines. Daar kun je dus mee voor de dag komen, zonder dat je uit de toon valt. 5 tekenen die erop wijzen dat we hier met ultrakrachtige notebooks te maken hebben.

MediaMarkt
08 september 2017

1

Het is een 'looker'

Vrouwen knipogen naar hem en bouwvakkers fluiten hem na. De Zenbook Pro UX550 ziet er superstrak uit in zijn maatpak. Dit komt niet alleen door het antraciet aluminium jasje dat er tijdloos uitziet, maar ook doordat het apparaat de dunste Zenbook Pro is die Asus ooit heeft uitgebracht (18.9mm).

ASUS Zenbook Pro UX550VD-BN005T 1799,- Bekijk in de shop
2

... en draait als een tierelier

Maar deze machine is niets minder dan een undercover gaming computer! Dat blijkt zodra je únder zijn cover gaat kijken. De Intel Core i7-7700HQ-processor van deze Zenbook heeft vier kernen (quadcore), terwijl laptops er meestal maar twee hebben (dualcore). Simpel gezegd worden die meerdere kernen gebruikt om taken te verdelen, waardoor het makkelijker is om meerdere (zware) programma’s tegelijkertijd te draaien. Dankzij 16GB aan werkgeheugen loopt alles super soepel en met een 512 of 1TB SSD laden programma’s razendsnel. Nog meer opslag nodig? Kijk dan ook even op deze adviespagina.

3

Alles ziet er gelikt uit

Dankzij de highend NVIDIA GeForce GTX1050 speel je nieuwe games op hoge instellingen. Uiteraard wil je voor games (en grafische bewerkingsprogramma’s) ook beschikken over een goed scherm. Op het 15,6 Full HD-scherm wordt al het visueel geweld haarscherp getoond.

4

Je neemt hem makkelijk mee

Dunheid equals lichtgewicht (en dan bedoelen we niet qua kracht, integendeel). De Zenbook Pro UX550 weegt slechts 1,8 kg. Dit spreekt logischerwijs veel mensen aan die de laptop voor hun werk of studie overal mee naartoe willen nemen.

ASUS Zenbook Pro UX550VE-BN050T Bekijk in de shop
5

Hij gaat veilig om met je bestanden

Deze crypto-gaming notebook is ook voorzien van ijzersterke codering die voorkomt dat zijn geheimen in onbevoegde handen vallen. In de vorm van een vingerafdruksensor. De sensor scant darmee jouw vingerafdruk, zodat alleen jij zijn geheimen kent.