Giftguide for her

De 10 leukste cadeaus voor de vrouw

De ondoorgrondelijke vrouw. Wat zoekt zij eigenlijk in haar leven? Boeken staan er vol mee en talloze filosofische theorieën worden erop losgelaten. Terwijl het helemaal niet zo moeilijk is. Geef haar deze kerstcadeaus en je zit altijd goed!

MediaMarkt
19 december 2017

1

She's got legs

Dat het momenteel geen rokjesweer is, wil niet zeggen dat een vrouw haar benen verzorgt. Voor een gladde, zijdezachte huid is deze Philips SatinShave daarom perfect. Er zijn veel fabrikanten die claimen dat hun producten ontharen zonder huidirritaties, maar dat maken ze lang niet allemaal waar. Philips wel. Deze SatinShave heeft parelvormige trimmeruiteinden zodat hij soepel en comfortabel over de huid glijdt. Bovendien is-ie geschikt om te gebruiken onder de douche of in bad.

PHILIPS BRL180/00 SatinShave Prestige 59,- Bekijk in de shop
2

She's got class

Het is een natuurkundige wet: als je steil haar hebt droom je van krullen, en als je krullen hebt, droom je van steil haar. Valt de vrouw in kwestie in de laatste categorie, dan kun je deze kerst niet om de Shine Therapy Straightener heen. De stylingplaten met Advanced Ceramic coating beschikken over Marokkaanse Arganolie en Vitamine E. Ben je een man? Dan weet je waarschijnlijk niet wat dit allemaal betekent. Maar het klinkt indrukwekkend.

REMINGTON S8500 Shine Therapy 41,99 Bekijk in de shop
3

She’s got warmth!

Nog een natuurkundige wet: het is winter en vrouwen hebben koude handen. En die twee gegevens houden geen enkel verband met elkaar, want vrouwen hebben altijd koude handen. Een van de fijnste kerstcadeaus die je haar kan geven is dan ook de Medisana HDW Knuffelwarmtedeken, een superzachte deken met 4 warmtestanden. Knuffels verzekerd.

MEDISANA HDW Knuffelwarmtedeken Bekijk in de shop
4

She’s got a… keukenweegschaal

Houd de vrouw in kwestie van koken? Reken maar dat de keukenweegschaal een onmisbaar accessoire is. Deze Tristar keukenweegschaal is daarom één van de meest functionele cadeaus die je haar kunt geven. Dit exemplaar heeft een LCD-display om het gewicht makkelijk af te lezen, en met de ‘toevoegen en wegen’ functie kunnen meerdere ingrediënten zelfs tegelijkertijd los van elkaar gewogen worden.

TRISTAR KW-2430 Zwart 13,95 Bekijk in de shop
5

She’s got beautiful feet

Benen, haar, huid, … dan mogen de nagels niet achterblijven natuurlijk. De Carmen Perfect Nail zorgt voor perfect verzorgde nagels (vandaar de naam). Met hoge toerentallen tussen de 3000 en 6000 omwentelingen per minuut worden de nagels mooi gepolijst. De manicure-set heeft een traploos regelbare snelheid en kan links- én rechtsomdraaien. Tel hier een super-de-luxe opbergetui bij op, en je zit wel goed, lijkt ons.

CARMEN NC 2007 28,99 Bekijk in de shop
6

She's got a smile

Een stralende glimlach komt niet vanzelf! Daar heb je een goede tandenborstel voor nodig. Veel tandenborstels zorgen voor gezonde tanden, maar de PRO 2500 Cross Action gaat een stapje verder: deze elektrische tandenborstel masseert ook je tandvlees. Dankzij de druksensor poets je bovendien niet te hard, waardoor je tandvlees beschermd wordt. Omdat de CrossAction-borstelharen in een hoek van 16 graden staan, wordt tandplak effectiever verwijderd dan met een andere elektrische tandenborstel.

ORAL-B PRO 2500 Cross Action Roze + Travel Case 59,99 Bekijk in de shop
7

She's got great health

Sapjes zijn hot, spreekwoordelijk dan. Niet gek, want er is niks lekkers dan een lekker sapje. En ze zijn nog gezond ook! De NutriBullet is een praktische én supermooie blender die groenten en fruit razendsnel fijnmaakt tot een lekker drankje. Het sterke RVS-mes en de krachtige 600W-motor werken samen om de ingrediënten in de mengkom tot moes te hakken (nou ja, liever nog iets vloeibaarder natuurlijk). Een blender is doorgaans niet het meest sexy apparaat, maar de NutriBullet is absoluut een uitzondering en daarmee een prachtig cadeau.

NUTRIBULLET 600W Rood (5-delig) Bekijk in de shop
8

She’s got a fit lifestyle

Kerst heeft één nadeel: het zit zo dicht tegen nieuwjaar aan, dat je al bezig bent met goede voornemens waar je je aan moet houden. Wil je vrouw of vriendin meer gaan sporten in 2018? Dan mag de Fitbit Lavender niet ontbreken. Deze activiteitsmeter is een licht polsbandje dat de hele dag door je beweging in de gaten houdt, de calorieën die je hierbij verbrandt en je slaap checkt. Door hem met je smartphone te verbinden krijg je inzicht in je statistieken. Tja, als je toch aan de bak moet, moet je het ook goed doen.

FITBIT Flex 2 Lavender 79,- Bekijk in de shop
9

She’s got a chocolate crave

Vrouwen worden hysterisch van 2 dingen: Harry Styles en chocolade. Een vrouw kan daarom niet zonder chocoladefontein. Marshallow bij de hand? Onderdompelen in chocolade. Aardbei? Onderdompelen in chocolade. Brad Pitt in de buurt? … Je snapt het. Vrouwen kunnen niet zonder chocolade.

PRINCESS Chocolate Fountain (292994) Bekijk in de shop
10

She’s got class! (part two)

Herinner je je de natuurwet nog die we aan het begin van dit artikel hebben aangehaald? Die geldt nog steeds. Een vrouw met steil haar wil krullen. Een vrouw wil bovendien elke dag wat anders, en dus is het wel zo fijn als ze een apparaat heeft dat veelzijdig is. Mocht je op zoek zijn naar een krultang voor haar, dan raden we de Carmen CT6525 Shiny Curls aan. Hiermee kun je allerlei verschillende krullende kapsels maken. Zo maakt het chopstick0opzetstuk kleine krullen, de conische tang losse krullen, en de bubbeltang voor een ‘beach wave’ kapsel.

CARMEN CT6525 Shiny Curls Bekijk in de shop