Giftguide for him

De 10 leukste cadeaus voor de man

‘Eh… Doe maar een aftershave en sokken’. Really? Dacht het niet. Deze kerst worden het wél toffe cadeaus. Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor de man!

MediaMarkt
17 december 2017

1

Kopje koffie

 

Vrouwen zeggen vaak dat mannen simpel zijn, mannen zeggen dat ze gewoon niet moeilijk doen. Hoe dan ook: bij mannen draait het om een maximaal resultaat met zo min mogelijk moeite. Als er één apparaat is die deze gedachte belichaamt, dan is het wel de Dolce Gusto Piccolo. Knal een cupje erin en je zet de lekkerste koffie: kies uit 30 varianten, warm en koud, sterk en mild.

KRUPS Dolce Gusto Piccolo KP100B Zwart 28,- Bekijk in de shop
2

Ochtendlamp

 

‘WAKKER WORDEN WAKKER WORDEN WAKKER WORDEN WAKKER WORDEN!!1!’. Heb je nu nog steeds Jochem Meijer als je wake-up call? Tijd voor verandering want, ‘Psst, het zonnetje schijnt. Ik breng je langzaam en aangenaam op gang’ klinkt een stuk lekkerder, toch?  Was getekend: de Medisana Sunrise Alarm Clock. Met natuurlijk licht (in allerlei kleuren), muziek en natuurlijke geluiden laat deze lamp zelfs het grootste ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dankzij rood licht kan hij je bovendien ’s avonds als een blok in slaap laten vallen.

MEDISANA WL 460 Sunrise Alarm Clock Bekijk in de shop
3

Toptosti’s

 

Bij ieder mannelijk ontbijt of lunch mag de tosti niet ontbreken. Met de Tefal SM1591 maak je supersnel de lekkerste tosti’s. Dit apparaat maakt het niet moeilijker dan nodig. De platen hebben namelijk een antiaanbaklaag en zijn makkelijk schoon te maken. Die aangekoekte kaasresten van je huidige tosti-apparaat? No more!

TEFAL SM1591 Bekijk in de shop
4

Smile!

 

Van een man die een vrouw probeert te scoren in een kroeg tot een zakenman die een belangrijke afspraak heeft: het succes van de man begint (of eindigt) bij zijn glimlach. Een goede tandenborstel is daarom een must. Deze Oral-B tandenborstel reinigt bijzonder effectief, waardoor de tanden inclusief de tandvleesrand schoon én gezond blijven.

5

Bebaard

 

De baardtrend is al een aantal jaar lang here to stay, al is de baard van de Kerstman (nog) nooit de trend geweest. Gelukkig heb je zelfs de meest woeste baardgroei zo onder controle met de Philips One Blade. De One Blade is een van de betrouwbaarste trimmers die je kunt vinden. Het apparaat heeft 3 opzetkammen met verschillende lengtes (van 0 tot 5 mm), en is zowel nat als droog te gebruiken. Het perfecte apparaat om die baard in toom te houden

PHILIPS OneBlade QP2520/20 34,99 Bekijk in de shop
6

Alles onder controle

 

Een baard is mannelijk, maar neushaar is écht een no-no! Steken de eerste neusharen zich regelmatig in jouw zaken, dan is het tijd om daar wat aan te doen! Met deze neustrimmer van Philips werk je moeiteloos neus-, oor- en wenkbrauwen bij. Precies de plekken waar je liever niet te veel haar hebt. De neustrimmer heeft 2 opzetkammen (3 tot 5 mm) en hoeft niet te worden geolied.

7

Blijf fit

 

Om de zomer te beginnen met een beachbody, moet je al in de winter aan de bak. Zeker als je zijn wederhelft bent, is een goede activity tracker het perfecte cadeau. Kijk daarom zeker eens naar de Fitbit Flex 2, een activiteitsmeter die werkelijk alles meet. Zo houdt ‘ie bij hoeveel calorieën je verbruikt, hoe goed je slaapt en hoeveel stappen je zet. Al die gegevens kun je in de gaten houden via de smartphone. Ook is het mogelijk om bepaalde doelen te stellen en kun je familie en vrienden uitdagen. Het perfecte cadeau om samen in shape te blijven!

8

Blend it!

 

Elke man houdt van eten en drinken, gezond of ongezond. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat gezond de boventoon voert! Met de Philips Daily Collection Blender maak je supersnel de lekkerste smoothies en sappen. Maar ook sauzen en ijs. Het apparaat komt met een speciale maalmolen, waardoor hij ook geschikt is om noten en koffiebonen te malen. Wat je er ook ingooit, de krachtige motor (350 watt) vermaalt alle ingrediënten zonder enige moeite.

Zoek je nog smoothierecepten? Check dan dit artikel!

PHILIPS Daily Collection Blender HR2056/00 26,- Bekijk in de shop
9

Beard kit

 

Nóg een baardtopper! Met de Remington MB4045 Beard Kit blijft een baard tot in de puntjes verzorgd. De kit bestaat uit een baardtrimmer, een zachte borstel van everzwijnhaar, een roestvrijstalen schaar en drie opzetkammen. Kortom: alles om je baard kort te houden, en bovendien op schone wijze.

REMINGTON MB4045 Beard Kit 41,99 Bekijk in de shop
10

Gezonder frituren

 

We draaien er niet omheen: je wederhelft wil regelmatig friet. Veel friet. Daar klaagt hij iedere week wel een keer over. Maar toch komt het er nooit van, want frituren is niet bepaald de meest gezonde hobby. Zeker als je aan het sporten bent voor je beachbody!

Maar met een heteluchtfriteuse zoals de Inventum GF400HL is frituren wél een stuk gezonder! Dit apparaat heeft een inhoud van 4 liter, waarmee je zonder olie 1,5 kilo friet bakt in één keer. Met deze heteluchtfriteuse kun je bovendien grillen, roosteren en bakken, dus kun je er ook andere dingen mee bereiden zoals vlees. Ideaal, deze alleskunner.