Helemaal jouw type

De toetsenborden van Logitech

Op zoek naar een nieuw toetsenbord voor je laptop of computer? In de geest van Valentijn matchen wij jou met het perfecte keyboard van Logitech. Wedden dat je verliefd wordt?

MediaMarkt
09 februari 2019

Gezocht: Compacte filmliefhebber

De Logitech K400 Plus Wireless Touch is de ideale match voor de filmliefhebber. Dit compacte toetsenbord is geoptimaliseerd voor smart televisies. Zo bekijk je video’s, surf je op het internet en chat je met vrienden zonder van de bank te komen. Het toetsenbord is voorzien van een touchpad, waarmee je écht alle droomeigenschappen van een toetsenbord in één apparaat hebt.

Naast het handige 3.5 inch touchpad, is er ook gedacht aan volumetoetsen voor de stille momenten. Of juist wat extra actie. Naast een match met jou als filmliefhebber, is de match met je systeem ook zo gemaakt: plug de draadloze ontvanger in een USB-poort en de K400 Plus is klaar voor anderhalf jaar kijk- en typplezier!

Gezocht: Betrouwbare allrounder

Op zoek naar een betrouwbare partner voor al je devices? De Logitech K375S kan met alles en iedereen overweg. Met dit toetsenbord bedien je namelijk niet alleen je pc, maar ook je smartphone of tablet. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is het opzetten van een Bluetooth-verbinding. Vervolgens switch je met één druk op de knop tussen de verschillende devices.

Extra slim is de handige houder, waar je jouw smartphone of tablet in kunt plaatsen voor meer gemak. Naast al deze handige features, ondersteunt het de K375S ook Logitech Flow, waarmee je meerdere computers en notebooks tegelijkertijd bedient. Meer weten over deze functie? Klik snel verder!

Gezocht: Speelse alleskunner

Net als de Logitech K375S hierboven, is de Logitech K780 voor meerdere devices tegelijkertijd te gebruiken, maar heeft ‘ie vanwege zijn vormgeving een speelser karakter.

De ronde toetsen zorgen voor een comfortabele werkervaring op zo’n beetje alle systemen denkbaar. Met de Easy-Switch-knop schakel je eenvoudig tussen jouw devices en werk je effectiever dan ooit tevoren. Het toetsenbord weet zelfs wat voor type apparaat verbonden wordt, zodat alle toetsen zich precies bevinden waar je ze verwacht. Of je nu een mailtje typt op je Android-telefoon, Chromebook of tablet met iOS, dit toetsenbord weet iedereen te verleiden. Jou ook?

Gezocht: Het beste van twee werelden

Huh? Wat voor type is dit? Nou, ja…eigenlijk gewoon wat het is: het beste van twee werelden. De Logitech MK540 combineert namelijk een comfortabel toetsenbord en muis in één pakket. Het toetsenbord voelt meteen vertrouwd aan, terwijl de muis comfortabel in de hand ligt en jouw bewegingen met precisie volgt.

De toetsaanslag van de Logitech MK540 is daarnaast lekker stil, zodat je kunt werken zonder anderen te storen. Ook handig zijn de handsteun en verstelbare voetjes onder het toetsenbord, waarmee je snel zorgt voor een fijne werkhouding. En het mooie is: zowel muis als toetsenbord worden aangesloten met slechts één ontvanger.

Gezocht: Afgetrainde entertainmentfanaat

De Logitech MK345 is een combinatie van een draadloos toetsenbord en muis. Het gestroomlijnde ontwerp en de vlakke, fluisterstille type-ervaring van het toetsenbord zorgen ervoor dat je jouw huidige laptop- of desktoptoetsenbord zo vergeten bent. Met de 11 multimediatoetsen ben je daarnaast volledig in control over jouw favoriete series en muziek.

De muis is minstens zo gestroomlijnd vormgegeven, waardoor je hem eenvoudig meeneemt in je rugtas. Even niet nodig? De nano-ontvanger is eenvoudig op te bergen in het speciale, ingebouwde compartiment.

Naast de bovenstaande types is ook de Logitech MK270 tijdelijk extra voordelig geprijsd tijdens de ‘Just My Type’-campagne van Logitech. Heb jij jouw ideale type gevonden? Surf naar de webshop en haal jouw nieuwe liefde in huis.

Vergelijk onze favorieten