HET IS WEER ZO VER.. KERST!

De ideale tips voor een succesvol kerstdiner

Hoe lang gaat de voorbereiding van het diner duren? Welke soep heb je in gedachten? Wat wordt het hoofdgerecht? En hoe ga je alles maken? Voor velen is het kerstdiner een speciaal moment om tijd te maken voor familie en vrienden. Helaas verloopt alles op de dag zelf soms niet even soepel. Hieronder een aantal tips om je kerstdiner zo lekker en makkelijk mogelijk te laten verlopen.

MediaMarkt
24 december 2019

1

Het voorgerecht

Het perfecte voorgerecht? Wat dacht je van een overheerlijke tomaten- of bloemkoolsoep? Wat in ieder geval niet mag ontbreken is de Braun MultiQuick 9 MQ9027X staafmixer. Met dit apparaat hak, klop én pureer je moeiteloos alle ingrediënten zodat je soep in no-time op tafel staat. Dit is overigens hét moment om ‘m aan te schaffen. Tot en met 12 januari krijg je namelijk óók nog eens 20 euro cashback via Braun.

2

Het hoofdgerecht

Geen tussengerecht? Dan staat na het voorgerecht het hoofdgerecht op het menu. Wil je het simpel en gezellig houden? Dan is het een idee om lekker te gourmetten met je familie. Bang voor een stinkend huis na afloop? Met de Solis 791 5-in-1 Tafelgrill hoef je je er geen zorgen over te maken. De tafelgrill walmt namelijk niet. En weet je wat óók fijn is? Je kunt het apparaat op vijf verschillende manieren gebruiken. Zo kun je dus met zijn achten grillen, wokken, racletten en pizza’s of pannenkoeken bakken. Tot slot heeft de Solis 791 zowel een glad als geribbeld grilloppervlak, waardoor je er moeiteloos vlees, vis, groente én gevogelte op bakt. Bij aankoop van deze tafelgrill ontvang je 40 euro cashback. Dat niet alleen. Je krijgt er ook een pizzadeeg snijder en een boek bij!

3

Het nagerecht

Dan de gang waar iedereen eigenlijk heel de avond op zit te wachten: het nagerecht. Want: toetjes! Ga je voor een heerlijke gekarameliseerde crème brûlée, een hemelse cheesecake of schotel je je gasten gewoon traditioneel de oliebollen voor? Voor het bakken van die oliebollen is de Tefal Filtra One FF1621 je beste vriend. Dankzij het uitneembare filtersysteem verwijder je bakresten in een handomdraai. En als je door het kijkvenster in het deksel kijkt, zie je meteen of de oliebollen klaar zijn. Leuk van Tefal: bij aankoop van deze friteuse ontvang je een oliebollenpakket ter waarde van 44,95 euro cadeau!