Iedereen iets te vieren!

De beste producten voor een feest

Dit jaar viert MediaMarkt haar twintigste verjaardag. Wat we trakteren? Korting op het merendeel van ons assortiment, zodat jij je eigen party kunt houden!

MediaMarkt
25 januari 2019

1

Ruikt je partyoutfit nog muf van je vorige fissa?

Bereid je goed voor door die outfit te wassen. Vervolgens knal je een geurflacon in de pluizenfilter van de Miele TDB 110 WP wasdroger, en voilà: je kleren zijn binnen no-time fris, fruitig en ruiken natuurlijk overheerlijk.

MIELE TDB 110 WP 699,99 Bekijk in de shop
2

Soepele heupen

Ook als je van nature erg stijf bent, kun je helemaal losgaan op de dansvloer. Moet je wel eerst even je heupen losmaken, natuurlijk. De Beurer MG 254 is jouw geheime wapen. Met dit Shiatsu-massagekussen sta je al bij voorbaat met 1-0 voor op al jouw dansrivalen.

 

BEURER MG 254 Bekijk in de shop
3

Partyspeaker

Geen feest zonder muziek, natuurlijk. Of beter gezegd: geen feest zonder de Sony GTK-XB5! Dankzij zijn handvatten neem je hem overal mee naartoe en met zijn superdiepe bastonen knal je alle buren wakker. Het wordt helemaal tof als iedereen zijn eigen speaker meebrengt, om ze via de speciale Party Chain-functie aan elkaar te koppelen tot één meedogenloos systeem. Waar dat feestje is? Iedereen kan het ongetwijfeld horen!

SONY GTK-XB5 rood Bekijk in de shop
4

Polonaise?

Vergeet je Fitbit niet! Achteraf kun je zien hoeveel je gedanst hebt én hoeveel calorieën er zijn verbrand. Dan kun je in ieder geval nog de schijn ophouden dat de calorieën van die liters bier geneutraliseerd zijn met een gezonde portie beweging.

 

FITBIT Charge 3 Blauw/Roségoud 149,- Bekijk in de shop
5

Winterbarbecue

Wie doet je wat? Helemaal niemand, en daarom gaat die barbecue ook met vrieskou gewoon aan. Want het is feest of het is geen feest. De Campingaz Xpert 200L heeft een extra groot grilloppervlak van 54,5 bij 34,5 cm, dus iedereen komt snel aan zijn trekken.

CAMPINGAZ Xpert 200 L 149,99 Bekijk in de shop
6

Pics or it didn’t happen.

Gelukkig lagen er instantcamera’s klaar van Polaroid, zodat iedereen meteen fysiek bewijs kreeg van jouw succesvolle poging om 500 milliliter te atten. En misschien is het zelf gefilmd in Full HD-resolutie… meteen op de socials!

POLAROID Snap Touch Wit 199,- Bekijk in de shop
7

Gelukkig hebben we de kruimels nog

Dan kun je eindelijk je nieuwe Kärcher Floor Cleaner FC 5 eens uitproberen! Alle plakkerige biervlekken, chipskruimels en verdwaalde borrelnootjes verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze stofzuiger-en-dweil-in-een. Hij slurpt zowel het droge vuil als het dweilwater op, en hij reinigt op praktische alle oppervlakten in je huis: kunststof, hout en steen.

Wil je de komende dagen alle acties in de gaten houden? Klik dan snel door naar de speciale MediaMarkt 20 jaar-actiepagina voor het volledige overzicht van dit knalfeest!

KARCHER Floor Cleaner FC 5 189,- Bekijk in de shop