Vrouwen met een missie

Treat. Yo. Self op internationale vrouwendag

Het is internationale vrouwendag! Daarom brengen we een ode aan alle versies van de vrouw: strijdlustig, vrouwelijk, sterk, lief, temperamentvol, attent, noem maar op. Op 8 maart geldt maar één motto en dat is: TREAT. YO. SELF. We helpen je op weg met een verzameling toffe non-girly girlgear.

1

Presteren kun je leren

 

Sportieve doelen haal jij met twee vingers in je neus en een Fitbit Charge om je pols. De Charge 2 L, om precies te zijn. Deze activity tracker heeft een PurePulse-hartslagmeter die jouw hartslag de hele dag in de gaten houdt en met uiterste precisie het aantal verbrande calorieën bijhoudt.

Via de Fitbit-app op je smartphone leer je alles over jouw statistieken, kun je sportsessies analyseren, nieuwe doelen stellen en anderen uitdagen om jouw prestaties te overtreffen.

FITBIT Charge 2 Lavender S 157,99 Bekijk in de shop
2

Gamergirl

 

Van alle gamers is ruim 42 procent vrouw. En een groot gedeelte hiervan trekt de bloedige wereld van Fortnite in, want wie gaat die wereld anders redden? Fortnite is een survival game waarin 98% van de wereldbevolking is uitgeroeid. Zombies slaan hun slag, en aan jou de taak op hen te stoppen.

De game heeft twee modi. De eerste is Save The World, waarin je de wereld verkent en tegen monsters vecht. In Battle Royale neem je het op tegen andere spelers in een steeds kleinere wordende map. Durf jij het aan? Natuurlijk durf jij het aan!

MICROSOFT Xbox One X 1TB Bekijk in de shop
3

Time-out

 

Wil jouw partner je nooit masseren na een workout? Laat die nietsnut lekker links liggen en grijp naar het Medisana Shiatsu massagekussen. Dit kussen heeft drie gerichte massagezones. De eerste richt zich op je onderrug, de tweede stand focust richt zich op de bovenkant van je rug, terwijl de laatste je hele rug ineens onder handen neemt.

Naast uitgebreid kneden, vibreert het zitvlak en heeft het massagekussen een functie voor rood licht en warmte. Zo worden je spieren losgemaakt tot de laatste vezel. Bovendien is hij enorm knap, met z’n suèdelook. Voor je het weet breng je zoveel tijd door met je massagekussen dat je partner jaloers wordt en hij zelf massages gaat aanbieden.

Too little, too late natuurlijk. Jij hebt je nieuwe massagemaatje al gevonden.

MEDISANA Shiatsu-massagekussen MCN Bekijk in de shop
4

Druk, druk, druk

 

Als vrouw die middenin het leven staat, onderhoud je dagelijks niet alleen contacten met familie en vrienden, maar ook met collega’s. De beste smartphone is dan ook een betrouwbaar, snel én compact model dat lekker in de hand ligt. De kleine en krachtige iPhone SE is jou op het lijf geschreven. Met 32 GB aan opslag, een 12MP camera en een haarscherp display van 4 inch heb je alles in handen wat je nodig hebt.

APPLE iPhone SE 32 GB Zilver 329,- Bekijk in de shop
5

Energievreter

 

Van de coördinatie van je gezin tot knallen op je werk: alles begint bij een evenwichtige levensstijl. Met de Bosch MES3500 sapcentrifuge begin je iedere ochtend met een gezonde energieboost. Dankzij 2 standen kun je zowel harde als zachte ingrediënten toevoegen, en met de grote bijvulbuis van 7,3 cm gooi je de meeste vruchten er helemaal in.

Zo trakteer je jezelf snel en eenvoudig op de lekkerste sappen en smoothies. En reinigen na gebruik lastig? Nee hoor, want alle losse onderdelen kunnen gewoon de vaatwasser in. Heb jij meer tijd voor leuke dingen!

BOSCH MES3500 104,99 Bekijk in de shop
6

Leg de leukste momenten vast!

 

Het delen van je avonturen en bezigheden is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit. En ook jij staat binnenkort misschien op de lange latten. Daarom mag een GoPro Hero6 Black niet ontbreken in je koffer. Met deze kleine actioncam leg je namelijk al jouw avonturen op de piste haarscherp vast. Wat Lindsey Vonn kan, kun jij ook. Maar dan net iets beter. Toch? 😉

Geen sneeuwvakantie? Deze actioncam past gewoon in je handtas, dus je legt net zo makkelijk een shoppingspree vast met je vriendinnen. Wat je ook doet: deze handzame actioncam legt alles vast in haarscherpe 12MP foto’s of 4K-video. Dankzij de 5 GHz-WiFi-ondersteuning, deel je al jouw foto’s en video’s snel met je vriendinnen en familie. Gewoon via je smartphone en de GoPro QuikStories-app. Easy-peasy!

GOPRO HERO6 Black 428,- Bekijk in de shop