Deze 8 maken het nóg leuker

PS4 accessoires die je niet mag missen

Nachtenlang heb je wakker gelegen van de spanning, maar nu is hij helemaal van jou… de Playstation 4. Je bereidt je voor op eindeloos game-plezier, en terecht. Alleen het kan altijd nóg beter en leuker, en je moet iets te wensen over houden. Hier dus een lijstje van de accessoires die je Playstation 4 net dat tikje extra geven.

MediaMarkt
25 oktober 2018

1

Wees een racebeest

Trap ‘m lekker op z’n staart vanuit je speciale stoel zonder dat je daar een boete voor krijgt. Schakel nog maar eens even op, terwijl je volle G-kracht aan je stuur trekt om de bocht in te zetten.

THRUSTMASTER T300 RS 279,- Bekijk in de shop
2

Ga er helemaal in op

Natuurlijk ga je helemaal op in je game. Maar met een VR gaming-bril zit je er pas echt helemaal in.

SONY PlayStation VR + Camera + VR Worlds Bekijk in de shop
3

Moet je luisteren!

Misschien is het niet het allerchillste voor je omgeving om de hele dag in een warzone te zitten terwijl jij een shootergame aan het spelen bent. Geen probleem, koptelefoon op en gaan!

TURTLE BEACH Elite 800 200,- Bekijk in de shop
4

Gamen is delen

Wil je nu meteen beginnen met een glansrijke gamecarrière waar mensen op YouTube of Twitch van kunnen meegenieten? Dan kun je met de Live Gamer Portable 2 snel en eenvoudig waar je maar wilt je gameplay opnemen in 1080p60 op je pc of op een microSD-kaart. Nu nog views, en je zit gebakken!

AVERMEDIA Live Gamer Portable 2 GC510 Bekijk in de shop
5

Laat je vuisten zien

Hou je wel van een beetje knokken? Dan is een joystick die ervoor zorgt dat je er zo snel mogelijk met de kampioenschapsriem vandoor gaat wel zo handig.

HORI Real Arcade Pro. 4 Kai PS4/PS3/PC 149,99 Bekijk in de shop
6

Waar slaat dat op?

Om er zeker van te zijn dat de harde schijf van je Playstation 4 niet snel vol zit, voeg je met de speciale Seagate Game Drive op een makkelijke manier 2TB aan opslagruimte toe. Bijkomend voordeel is dan dat je je gespeelde games ook makkelijk mee kan nemen naar je vrienden om daar verder te spelen op hun PS4.

SEAGATE 2 TB Game Drive PlayStation 4 89,99 Bekijk in de shop
7

Members Only

Sluit je aan bij de wereldwijde community van online spelers en geniet van exclusieve features en voordelen als je lid wordt van PS Plus met de Playstation Plus Card.

PlayStation Plus Card - 1 Jaar 59,99 Bekijk in de shop
8

Bewaar afstand

Even uitgespeeld? Je Playstation 4 heeft gelukkig nog meer te bieden, zoals Netflix of YouTube. En dan is een échte afstandsbediening wel zo handig.

PDP Snap Remote PS4 24,99 Bekijk in de shop