The road to Red Dead Redemption 2

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

De dagen gaan langzaam als je wacht op het moment dat je weer in het Wilde Westen rijdt. *insert tumbleweed* Daarom verzamelen we de laatste updates over Red Dead Redemption 2, zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

MediaMarkt
27 november 2018

27 November 2018

‘Lonesome Cowboy’? Vanaf vandaag niet meer, want Rockstar rolt vandaag een bèta uit van de langverwachte multiplayermodus van Red Dead Redemption 2. In de online multiplayermodus volg je niet het verhaal uit de singleplayer, maar wordt ingezet op samenwerking en ga je onderling de strijd aan. Zeker is dat de game die nu al ieder vrije uurtje opslokte, nu nóg meer tijd van je gaat eisen.

De uitrol van de bèta verloopt gefaseerd. Gamers die de Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 hebben aangeschaft, kunnen op 27 november vanaf 14:30 uur aan de slag met de multiplayer.

Een groep gamers die de game op de dag van release hebben gespeeld, kunnen op woensdag 28 november aan de slag. De rest krijgt toegang tot de beta vanaf vrijdag 30 november.

De multiplayer van RDR:2 is gratis te spelen voor elke gamer op Xbox One of PlayStation 4.

26 Oktober 2018

Na al die vette trailers mogen we op 26 oktober eindelijk zelf aan de slag met RDR2… maar de één kan hem nét iets eerder spelen dan de ander. De grootste RDR2-fans gaan namelijk naar de speciale MediaMarkt RDR2-nachtopening!

Verschillende MediaMarkt-vestigingen zullen hun deuren in de nacht van 26 oktober openen, zodat jij de game al om 00:01 in handen hebt. En ja, we hebben gegarandeerd voorraad voor dag 1! Als gave extra krijg je ook nog een hele mooie RDR2-poster.

Haal RDR2 op bij de speciale nachtopeningen van één van deze MediaMarkt-vestigingen:
– Hengelo
– Den Bosch
– Leeuwarden
– Ede
– Arnhem
– Drachten

18 oktober 2018

RDR2 verschijnt bijna (26 oktober), en dus is het tijd voor de launch trailer. Een laatste bevestiging van wat we al wisten: dit gaat een van de beste games aller tijden worden.

1 Oktober 2018

Bam! Daar issie dan: een nieuwe gameplay-trailer van Red Dead Redemption 2. Volgens Rockstar is RDR2 hun meest ambitieuze open-world game tot nu toe… en dat belooft wat! De nieuwe trailer laat niet alleen zien wat de game grafisch in zijn mars heeft, maar toont ook de invloedrijke keuzes die je hebt in de wereld. Check dus snel onderstaande trailer!

19 september 2018

*Whoop whoop* Er is weer nieuws opgedoken rondom Red Dead Redemption 2. In november zal er namelijk een publieke bèta gelanceerd worden van de online multiplayermodus van de game. Dit is slechts enkele dagen na de lancering op 26 oktober.

De online multiplayer wordt een gratis extraatje voor iedereen die de game koopt, aldus Rockstar. Het recept: eerst de singleplayer leren kennen en daarna online de gigantische wereld van Red Dead verkennen. In de online multiplayer kun je de strijd aangaan met andere spelers, terwijl je op andere momenten juist met elkaar moet samenwerken.

Nu kunnen we in ieder geval écht niet meer wachten op deze game. Hold our horses!

9 Augustus 2018

Wat is er beter dan een nieuwe, officiële gameplay-video van Red Dead Redemption 2? Een gameplay-video van RDR2 in haarscherp 4K! Zoals beloofd heeft Rockstar vandaag een nieuwe trailer van de game vrijgegeven en wow….als we deze game nog niet op onze wishlist hadden staan, dan nu wel!

Check hem zelf hieronder!

8 Augustus 2018

Rockstar Games houdt het spannend! Vandaag heeft de ontwikkelaar een teaser vrijgegeven van Red Dead Redemption 2. Met de teaser hebben ze tegelijkertijd bekend gemaakt dat er morgen een nieuwe officiële gameplay-video verschijnt. Deze is morgen na 17:00 lokale tijd te zien via rockstargames.com en het officiële YouTube-kanaal van Rockstar Games.

4 Juni 2018

Rockstar heeft meer details vrijgegeven over de Special- en Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 en de Red Dead Redemption 2 Collector’s Box, een verzameling real-world collectibles geïnspireerd door de game waaraan de gamestudio hard werkt. In de Special Edition zitten extra missies, terwijl de Ultimate Edition nog meer extra’s heeft.

Bovendien zijn de pre-order bonussen voor Red Dead Redemption 2 nu verkrijgbaar. Deze bonussen zijn de War Horse en The Outlaw Survival Kit voor de Story Mode van de game die in oktober wordt gelanceerd.

Meer weten over deze speciale edities en alle pre-order bonussen? Klik hier voor het volledige overzicht.

2 Mei 2018

Take Two Interactive en Rockstar Games hebben vandaag de derde trailer vrijgegeven van Red Dead Redemption 2, waar we meer elementen zien uit het verhaal van de game.

De trailer nog niet gezien? Check hem dan hieronder! Nog 177 nachtjes slapen….

6 Februari 2018

Volgens geruchten krijgt Red Dead Redemption 2 een aantal verschillende multiplayer-modi. De eerste is een battle royale-modus, zoals we die (waarschijnlijk!) kennen van PlayerUnknown’s Battlegrounds. Daarnaast is er Revive and Survive, waarin twee teams tegen elkaar strijden. Word je gedood, dan krijg je als team kort de tijd om gedode teamgenoten weer tot leven te wekken. Tof!

Volgens de geruchten krijgt de game bovendien een Money Grab-modus. Hierin probeert 1 team om de geldzakken van het andere team in handen te krijgen. Geld veroverd? Breng dan het geld in veiligheid door het te verstoppen in een grot of schuilhut.

1 Februari 2018

Het voelt als een schot in de voet: Red Dead Redemption 2 wordt weer uitgesteld. Ditmaal is 26 oktober 2018 de datum wanneer de game écht moet verschijnen. Rockstar heeft namelijk meer tijd nodig om de game te polishen. Weten we in ieder geval zeker dat ze alles op alles zetten om de game in perfecte staat af te leveren. De toegevoegde screenshots bij het nieuws zijn daar het bewijs van. We kunnen niet wachten!

28 September 2017

De tweede trailer wordt gereleased, en wat meteen opvalt is dat er behoorlijk wat meer inhoud wordt gedeeld. We zien de speelbare slechterik Arthur Morgan en komen erachter dat de game een prequel is van de eerste game.

22 Mei 2017

Rockstar meldt dat Red Dead Redemption 2 wordt uitgesteld tot de lente van 2018, om de game-ervaring nog verder te verbeteren. Als pleister op de wond krijgen we een paar te gekke screenshots.

20 Oktober 2016

Na geruchten, de geleakte kaart en vele hints op social media wordt het vervolg op Red Dead Redemption officieel aangekondigd. Red Dead Redemption 2, moet in de herfst van 2017 verschijnen en wordt geïntroduceerd met een korte trailer. In de trailer wordt nog weinig weggegeven over het verhaal van de nieuwe game.

Zomer 2016

Steeds meer geruchten doen de ronde over een mogelijk nieuwe game in de Red Dead Redemption-wereld. Eén van de geruchten is dat er meerdere speelbare personages zijn, net zoals in GTA V.

15 April 2016

Een mogelijke kaart van de langverwachte opvolger van Red Dead Redemption verschijnt online. De kaart overlapt heeft een gedeeltelijke overlap met het zuidwestelijke puntje van de kaart uit het eerste deel. Wat ook opvalt is ‘New Bordeaux’, een stad in het oostelijke deel van de kaart. Deze stad vormt ook de locatie van Mafia 3. Betekent dit een crossover?

 

Vergelijk onze favorieten