Een relaxt schooljaar...

...begint met deze gadgets!

Het nieuwe schooljaar begint. Leuker kunnen we het niet maken, wél makkelijker... En toch ook wel leuker. Met deze tien gave gadgets ben jij helemaal klaar voor school!

MediaMarkt
22 augustus 2017

1

Superselfies

 

Het begin van het schooljaar valt vaak samen met de komst van een nieuwe smartphone. Je wil natuurlijk snel je schoolmail snel kunnen raadplegen, gebruikmaken van handige studeer-apps, je sociaal leven onderhouden, en scherpe selfies maken. D

e Samsung Galaxy S7 bleek een ware hit tijdens onze ‘Gelukkig Nieuw Schooljaar’ actie. Deze smartphone heeft een 5.1-inch scherm en 4GB werkgeheugen. Met de fantastische F1.7-camera maak je zelfs met minder licht de beste foto’s, en dankzij de Selfie Flash-instelling mislukken groepselfies nooit meer.

SAMSUNG Galaxy S7 edge 32 GB Zilver 599,- Bekijk in de shop
2

Yogales

 

Overdag moet je in de les en (af en toe) tijdens tussenuren flink aan de slag. Maar ’s avonds wil je natuurlijk chillen en je favoriete series kijken. De 2-in-1 laptop, ofwel convertible, is de perfecte manier om dat te doen. Zo kun je het scherm van de Lenovo Yoga 510-141ISK 360 graden draaien om hem in 4 posities te zetten. Met de laptopmodus kun je goed doorwerken, en met de tabletstand geniet je volop van al je media.

LENOVO YOGA 510-14ISK (80S700HXMH) Bekijk in de shop
3

Power!

 

De accu van je laptop en smartphone krijgen het zwaar te verduren dit jaar. Of dat nu voor het checken van je lesrooster is, het maken van aantekening, het checken van je schoolmail, of het spelen van games tijdens tussenuren (of lesuren). Extra power is dan wel lekker, dus je hebt een goede powerbank nodig om de hele schooldag door te komen. Sommige powerbanken, zoals de ISY IAP 4000, hebben twee USB-poorten waardoor je meerdere apparaten tegelijk kan opladen. 

ISY IAP 4000 powerbank 10.000 mAh zwart 18,99 Bekijk in de shop
4

Whizzkid

 

Je kunt met de calculator van je laptop aan de slag, maar dat is natuurlijk niet genoeg voor de gemiddelde wiskundeles. En dus heb je een echte rekenmachine nodig. Tegenwoordig komen rekenmachines met allerlei geavanceerde functies en formules.

Zo kun je onder meer met de CASIO FX-CG20 en TEXAS TI-84 Plus CE-T het woord ‘boobies’ maken door 5318008 in te tikken en het apparaat op de kop te houden. Ook ‘hellhole’ is mogelijk (37047734), evenals oliebol (7083170).

TEXAS INSTRUMENTS TI-84 Plus CE-T Blauw Limited Edition Bekijk in de shop
5

Backuppen!

Je hebt nachten doorgehaald om dat ene werkstuk helemaal perfect te krijgen. ’s Ochtends zet je je laptop weer aan, en daar issie: de blue screen of death. Laptop kwijt én werkstuk kwijt. Aan het eerste kun je niet veel doen (buiten gebruikmaken van onze PowerService), maar aan het tweede wel.

Met een goede NAS of externe harde schijf kun je al je data opslaan, en heb je deze altijd bij je. De WD My Cloud geeft je zelfs een persoonlijke cloud, zodat je ook op school gewoon bij alle bestanden kan. Lees hier meer over alle soort opslagsystemen!

WD My Cloud Netwerk Harde Schijf 2TB Bekijk in de shop
6

Ontspanning

 

Een 10 voor je proefwerk? Trakteer jezelf op een PlayStation 4. Nét een 5,6 voor dat vervelende vak? Vier het met een PlayStation 4. Een 3,5 gehaald? Troost jezelf met een PlayStation 4. Er is altijd wel een reden te vinden waarom jij een PlayStation 4 nodig hebt. Sowieso mag je na al dat harde studeren ook best weleens ontspannen.

SONY PlayStation 4 1 TB incl. 2x Dualshock 4 349,99 Bekijk in de shop
7

Alle boeken bij je

 

Mulisch, Shakespeare, Reve: je ontkomt er niet aan op de middelbare school. Je kan dan ook nog veel geld uitgeven aan de boeken, en die overal meer naartoe zeulen.

Of je pakt het slim aan met een E-reader. Die scheelt je geld (dankzij de goedkope ebooks) én moeite (omdat een reader niets weegt). Bijkomend voordeel is dat je de gelezen ebooks razendsnel weer kan wissen als je er genoeg van hebt!

KOBO Aura 119,- Bekijk in de shop
8

Leren doe je met muziek

 

Veel scholieren kunnen niet zonder goede muziek tijdens het studeren. Een goede portable speaker zoals de JBL Charge 3 is ideaal, want die kun je overal mee naartoe nemen: van je kamer naar de keukentafel of de tuin, bij mooi weer. Dankzij de Bluetooth-verbinding luister jij naar je favoriete muziek in krachtig stereogeluid.

JBL Charge 3 zwart 159,- Bekijk in de shop
9

Rugtas

 

Op de middelbare school is er geen modeaccessoire zo belangrijk als de rugtas. Niet gek, want daar wordt je de hele dag mee gezien. Met de Case Logic Huxton HUXDP-115 neem je je laptop plus andere spullen makkelijk mee. Een dunne, lichte rugtas van polyester die tegen een stootje kan. Ofwel: een supergave tas om mee gezien te worden!

CASE LOGIC Huxton Laptophoes 15,6 inch Zwart 22,99 Bekijk in de shop
10

Cancel the noise!

 

Je jonge buurmeisje schreeuwt de boel weer bij elkaar. De hond van de buren blaft. Een bus dendert door je straat. Tja, er zijn talloze geluiden die je uit je concentratie kunnen brengen.

De hond of het buurmeisje kun je niet uitzetten, maar je kan wel iets aan het geluid doen met een zogenaamde ‘noise-cancelling’ hoofdtelefoon die lawaai wegfilteren. De Philips SHL3850NC is zo’n hoofdtelefoon. Hij dempt het omgevingsgeluid terwijl jij naar je favoriete muziek kan luisteren. Superhandig!

PHILIPS SHL3850NC Bekijk in de shop