De 4 grootste was-ergernissen

@#$%! Het is tijd voor de was…

Let’s face it: wassen is geen leuke klus. Maar waar ergeren we ons nu het meeste aan? En zijn daar oplossingen voor?

MediaMarkt
09 april 2018

1

Duurt laaaang!

 

Met het draaien van een was ben je vaak urenlang zoet. En ja, dan moet je daar ook weer je dagplanning op aanpassen. Want iedereen kent het fenomeen van gewassen kleding die te lang in de trommel is blijven liggen: het ligt er gekreukeld en verdrietig bij, en bovendien ruikt het minder fris dan dat hij zou moeten.

Met de Samsung QuickDrive-wasmachines komt er een einde aan het urenlange wachten. In slechts 39 minuten draait een QuickDrive-wasmachine al een compleet wasprogramma, zonder in te leveren aan kwaliteit. Bovendien bespaar je tot wel 20% aan energie per wasbeurt met een QuickDrive-wasmachine! Makkelijk verdiend en je hebt de rest van de dag voor jezelf!

SAMSUNG WW80M642OBW QuickDrive 899,- Bekijk in de shop
2

Vergeten sok

 

Lekker dan. Je hebt net de was aangezet, wanneer er plotseling toch nog een verdwaalde sok achter de wasmand tevoorschijn komt. Die moet dus 1: de volgende wasbeurt mee (wat weer een paar dagen duurt), 2: op de hand worden gewassen, of 3: je trekt twee verschillende sokken aan op dinsdag.

Of… je kiest voor optie nummer 4: stop de sok, terwijl het wasprogramma draait, in het handige luikje van jouw Samsung AddWash-wasmachine. Hierdoor wordt ‘ie gewoon meegenomen met de huidige wasbeurt. Met AddWash word je nooit meer verslagen door een sok!

SAMSUNG WW80M642OPW QuickDrive 949,- Bekijk in de shop
3

Bergen verzetten

 

Zeker gezinnen kennen het probleem van een grote ‘wasdrang’. Stapels was hopen zich op en heuvels veranderen al snel in bergen was. Maar ja, met je wasmachine krijg je jouw wasgoed niet snel genoeg weggewassen.

Behold: de XXL-wasmachine! Voorbeelden zijn de Samsung WW90M760NOA en de WW10M86INOA QuickDrive. Met dergelijke grote wasmachines (met vulcapaciteiten van 8, 9 of zelfs 10 kilo) verdwijnen de bergen was als sneeuw voor de zon.

SAMSUNG WW90M760NOA QuickDrive 1199,- Bekijk in de shop
4

Kleding slijt snel

 

Je favoriete jurk, dat overhemd met emotionele waarde en de broek die eigenlijk overal bij past: die kledingstukken stop je niet met een fijn gevoel in de wasmachine. Door veelvuldig te wassen (zeker op hoge temperaturen) slijt je kleding immers sneller, en dat is behoorlijk frustrerend. Niet dat je een keuze hebt, want je kleding niet wassen is ook geen optie.

Maar je hebt wél een keuze! Tegenwoordig zijn er namelijk wasmachines die jouw favoriete kledingstukken zelfs op lage temperaturen schoon wassen. Bovendien behandelen alle Samsung-wasmachines jouw favoriete kledingstukken met alle voorzichtigheid. Dit is te danken aan EcoBubble-technologie en de speciale Diamond Drum-trommel met kleine, gladde afvoergaatjes aan de binnenkant. Door het unieke ontwerp van deze wastrommel blijft je wasgoed niet onverhoopt haken en wordt jouw wasgoed schoon op een veilige manier!

SAMSUNG WW10M86INOA QuickDrive 1699,- Bekijk in de shop
5

Wat zijn jouw ergernissen?

Waar erger jij je aan tijdens het wassen? De tijd, stapels was, dat je niks kunt toevoegen of dat je kleding snel beschadigd raakt? Vertel op onze Facebook-pagina in de comments onder dit artikel!