Snel en Intel-ligent

Schiet uit de startblokken met Intel Core!

Niets is zo lekker als een computer die snel opstart. Is jouw laptop of desktopcomputer aan vervanging toe? Of wil je hem een boost geven met een nieuwe processor? Dan hebben we nieuws voor je: steeds meer systemen hebben een Intel Core-processor van de 8ste generatie aan boord. Dit zijn vijf momenten waarop die extra snelheid goed van pas komt!

MediaMarkt
01 november 2017

1

Voorkom een caffeïne-overload

Niets is zo vervelend als een computer die er tijden over doet om op te starten. Je ziet laadbalken langzaam vollopen en de lampjes op je systeem draaien overuren. Alsof ze willen zeggen: we doen ons best, maar we kunnen écht niet sneller! Het resultaat: je vult tijdens het wachten vaker dan je lief is je mok met koffie waardoor je nog harder zit te stuiteren voor je beeldscherm. No-more!

 

ACER Aspire 5 A515-51G-889Q 899,- Bekijk in de shop
2

Discussies? Nooit!

Jullie zijn samen Thor aan het kijken en Loki komt in beeld. Is dat niet die acteur die ook in ‘The Night Manager’ speelt? En zijn stem, zat die niet een keer in Family Guy? (het antwoord op beide vragen: ja, Tom Hiddleston heeft beide gedaan)

Iedereen komt wel een keer in deze situatie terecht, waardoor je juist extra afgeleid bent en de film aan je voorbij gaat. Voortaan start je je laptop op, check je IMDB en heb je binnen no-time het antwoord. Kun je daarna weer relaxt verder kijken.

LENOVO Yoga 520-14IKBR (81C8005HMH) 888,- Bekijk in de shop
3

Snelle winst!

 Je checkt snel op je smartphone de koersen van BitCoin en Ethereum en…de koersen schieten de lucht in! Of de koers heeft net een flinke dip, waardoor het juist extra interessant is om in te stappen. Start snel je laptop op, pak die winst en waan jezelf de ‘Wolf of the Bakkerstraat!’ #winning

LENOVO IdeaPad 520S-14IKB (81BL005RMH) 799,- Bekijk in de shop
4

Maak notities

Terwijl je zit weg zit te dommelen tijdens een college, wordt er ineens toch iets verteld waarvan je denkt: dit moet ik even noteren. Geen probleem! Klap je laptop open en je kunt binnen no-time beginnen met het maken van aantekeningen. 

HP Pavilion x360 14-ba183nd 849,- Bekijk in de shop
5

Van A naar B

Als zzp-er ben je (als het goed is) vaak onderweg naar klanten. Projectbespreking hier, pitch daar en onderweg wil je ook je mail snel kunnen checken. Omdat tijd letterlijk geld is, wil je kunnen vertrouwen op een laptop die je overal snel opstart, zodat je razendsnel de dag doorkomt. En zeg nou zelf, een nieuwe, snelle laptop staat gewoon stukken beter dan een oud modelletje, natuurlijk!

Rapido!

De Intel Core-processoren van de 8ste generatie zijn maar liefst 40% sneller dan hun voorganger. En hoe ouder je huidige systeem, hoe rapper een nieuw systeem zal voelen. Nu kent iedereen het gezegde: hardlopers zijn doodlopers. Maar nu even niet, want de processoren zijn niet alleen sneller, maar gaan ook stukken efficiënter om met energie.

Zo kun je maar liefst 10 uur lang 4k-video’s kijken op één acculading. Bovendien komen deze krachtpatsers uit in verschillende varianten, waarvan bijna iedereen de i3-, i5-, en i7-Intel Core-processoren kent. Daarbovenop komt Intel nog met de Intel Core i9-8000 Extreme Series.

Deze processor is de perfecte sprinter, maar schuwt ook de marathon niet. Of de Tour de France. Of de 24 Uur van Le Mans. Of de…vul het maar in! Meer weten over de nieuwe generatie Intel-processoren, hier lees je er alles over!

HP Pavilion 14-bf180nd 999,- Bekijk in de shop