Kerstclichés

Hoe vaak herken jij jezelf?

You love it, or you hate it: Kerstmis! Het moment waarop miljoenen mensen wereldwijd helemaal uit hun dak gaan. De ene keer beter geslaagd dan de andere keer. Herken jij jouzelf en je familie in deze situaties?

MediaMarkt
15 december 2017

1

Kersttruien

Hij hing alweer een jaar lang in de mottenballen, maar sinds Sinterklaas weer zijn biezen heeft gepakt, heb jij deze trui iedere dag weer aan. En de rest van je familie ook. Eigenlijk is het inmiddels een soort wedstrijd geworden wie het meest unfashionable statement kan maken in aanloop naar de feestdagen.

2

Maar ook je huisdier...

…moet er aan geloven. Of het nou Bull is of je kat Felice, ze moeten én zullen een rendiergewei op hun kop dragen. Voor een ultiem ongelukkig huisdier krijgt je viervoeter bovendien ook een kersttrui aan.

3

Kerstverlichting

Geen huis zonder verlichting tijdens de Kerst. Hoewel er officieel geen prijzen worden uitgedeeld, wil jij wel diegene zijn dagelijks de beste lichtshow geeft vanaf 16:30. Die energierekening, die komt volgend jaar wel weer.

4

Kerstcadeaus

Net als de Kerstman, Rudolph en een kerstboom, zijn cadeaus onlosmakelijk verbonden met Kerstmis. Het één kan niet zonder het ander. Natuurlijk kun je ook dit jaar weer bij MediaMarkt terecht voor de tofste tech-cadeaus en loop je de sokkenwinkel dit jaar écht een keer voorbij.

5

Kerstkaarten

Sneeuwvlokken, rendieren en de Kerstman. Soms een schilderachtig winterlandschap. Nee, in de wereld van de kerstkaarten is het woord innovatie nog niet doorgedrongen. Wat betreft kerstkaarten vinden wij hoe fouter, hoe beter! Daarom kun je nu online bij MediaMarkt je eigen (foute) kerstkaarten ontwerpen met jouzelf in de hoofdrol.

Het enige dat je hoeft te doen? Upload je foto, plaats hem in het frame en je kunt hem direct delen met al je vrienden en familie. Het kost je zelfs geen fortuin aan postzegels.

Winactie

Bovendien maak je met je kerstkaart kans om jouw favoriete DecemberDeal te winnen! Om mee te doen aan deze supertoffe winactie sla je de kaart op in je filmrol en plaats je hem op je Facebook tijdlijn met een link naar jouw favoriete DecemberDeal.

Vergeet hierbij niet om ons te taggen met @MediaMarktNL en hashtag #Helemaalvandekerstkaart te gebruiken! Meedoen kan tot woensdag 20 december 23:59. Op 21 december om 12 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

Ben je er klaar voor? Klik dan hier en creëer jouw persoonlijke kerstkaart. Merry Christmas!