Cadeaus voor de productieve professional!

Zet net dat stapje extra

Hoe je de creatieve professional deze feestdagen gaat verrassen? Met de handige tools van Logitech. Hiermee worden ze volgend jaar nog productiever en hebben ze meer tijd over voor leuke dingen. Win-win!

MediaMarkt
06 december 2018

1

Logitech MX Anywhere 2S & MX Master 2S

 

Gamingmuizen ken je misschien al, maar wist je ook dat er speciale werkmuizen zijn?  Zo heeft Logitech de Logitech MX Anywhere 2S en Logitech MX Master 2S.  Beide hebben dezelfde functionaliteiten en zijn geoptimaliseerd voor iedereen die razendsnel moet switchen tussen verschillende computers. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Logitech Flow-ondersteuning.

Dit is bijvoorbeeld ideaal als je gemakkelijk bestanden wilt overzetten van de ene computer naar de andere. De Anywhere 2S ondersteunt zowel Windows als Mac OS, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

De MX Master S heeft een paar extraatjes, zoals acht taakknoppen die je zelf in kunt stellen. Met de midden- en duimknop kun je zelfs gebaren instellen. Zo schakel je bijvoorbeeld meteen naar een bepaald scherm op je andere computer.

LOGITECH MX Anywhere 2S - Graphite 59,- Bekijk in de shop
2

Logitech MK710 Combo Desktop

 

Als je volledig in controle wilt zijn, is de Logitech MK710 een musthave. Met deze draadloze muis-toetsenbordcombinatie werk je een stuk productiever. Zo is het toetsenbord voorzien van een indrukwekkende batterijlevensduur (tot 3 jaar) en als de batterij uiteindelijk leeg dreigt te raken, krijg je hier een melding van op het lcd-display bovenaan het toetsenbord. Zo word je nooit verrast door lege batterijen.

De werkdagen zelf worden aanzienlijk comfortabeler dankzij de zachte handsteun, waardoor het toetsenbord perfect aansluit op jouw handen. De speciale Incurve keys hebben zachte randen waarmee je vingers snel van toets naar toets glijden.

LOGITECH MK710 Combo Desktop 93,99 Bekijk in de shop
3

Logitech C922 Pro Stream Webcam

 

Als je regelmatig videovergaderingen hebt, weet je hoe belangrijk het is om een goede webcam te hebben. Als je gezichtstrekken of die ene, ongetwijfeld geniale grap, verkeerd overkomen, is dat niet zo fijn. Met de Logitech C922 heb je die problemen gelukkig niet. Deze webcam neemt namelijk beelden op in haarscherpe Full HD-kwaliteit. Dankzij twee omnidirectionele microfoons kun je bovendien jouw spraak in duidelijk stereogeluid vastleggen.

Oh, en kan niet de hele familie aanwezig zijn bij het diner? Zet de webcam op tafel en schuif aan bij het kerstdiner aan de andere kant van de wereld. Nu zijn de kerstdagen pas écht compleet.

LOGITECH C922 Pro Stream Webcam 99,99 Bekijk in de shop
4

Logitech Spotlight

 

Of je nou een belangrijke presentatie geeft op je werk, of een slideshow toont van alle foute kersttruien in de familie: met de Logitech Spotlight wordt iedere presentatie in succes.  De Logitech Spotlight heeft namelijk verschillende functies waarmee je tijdens een presentatie de touwtjes stevig in handen hebt. Zo wordt de tijd scherp in de gaten gehouden (seintje via trilsignaal) en wordt ook voorkomen dat het scherm op zwart gaat, terwijl je net bij het lastigste deel van je presentatie bent.

Bovendien is het net zo eenvoudig om video’s te starten zonder naar je computer te lopen en is ook het geluid te regelen middels handgebaren. Mooi weetje: de Logitech Spotlight is de enige presenter die ook werkt op smartboards.

LOGITECH Spotlight Grijs 89,- Bekijk in de shop