Zoveel mensen, zoveel wensen

Wat zoek jij in een stofzuiger?

‘Zoveel mensen, zoveel wensen’ geldt zeker voor stofzuigen. De een wil elk stofkorreltje hebben opgezogen, terwijl de ander snel over de vloer heengaat om ‘het ergste’ weg te hebben. Met de nieuwe PowerPro Expert stofzuigers komt Philips tegemoet aan allerlei stofzuigwensen. We zetten er drie op een rij!

1

Het werkpaard

Je bent een echte aanpakker en wil snel alles netjes hebben. Maar die snelheid is voor jou geen excuus om het karwei onzorgvuldig te doen: je wil immers wel resultaat zien. Het eerste waar jouw oog op valt bij Philips PowerPro Expert stofzuigers, is ongetwijfeld de PowerCyclone 8-technologie.

Simpel gezegd zorgt deze geavanceerde technologie voor een razendsnelle lucht in het apparaat. Die lucht gaat zo hard rond, dat lucht en stof gescheiden worden. Dankzij deze krachtige luchtstroom wordt alle stof supereffectief opgezogen.

Tijdens het stofzuigen maak je ook kennis met het handige TriActive-mondstuk. Hiermee reinig je gemakkelijk in 3 richtingen. De voorkant opent de tapijtpool zodat je hem goed kan schoonmaken, terwijl speciale luchtkanalen grote kruimels naar binnen slurpen. Er zitten ook nog borstels aan beide zijkanten, waarmee je de randen van meubels en muren makkelijk kan schoonmaken. Efficiënt, snel én grondig. Precies zoal jij het wilt hebben!

PHILIPS PowerPro Expert FC9742/09 Bekijk in de shop
2

De luiwammes

Nee, schoonmaken is voor jou geen pretje. Het moet daarom niet alleen snel gebeuren, maar vooral ook makkelijk. Het laatste wat je wilt is tegen frustrerende dingen aanlopen je tijdens het stofzuigen. Denk aan een onhandige bediening of een verminderde zuigkracht door een volle zak.

Op beide problemen heeft de Philips PowerPro Expert een slimme oplossing. Ten eerste is de stofzuiger zakloos, en is de stofbak supermakkelijk te legen. Dankzij de slimme vorm wordt hierbij al het stof opgevangen, zodat je geen dingen dubbel hoeft te doen omdat het stof terug de kamer in waait.

Ook tijdens het stofzuigen werkt de PowerPro Expert goed mee. Zo zijn alle accessoires (o.a. een borstel en een stofferingsmondstuk) geïntegreerd, waardoor je ze altijd bij de hand hebt. En dankzij de speciale ErgoGrip-handgreep kun je namelijk makkelijk bewegen: zelfs in kleine kamers manoeuvreert de stofzuiger moeiteloos. Op de handgreep zitten knoppen waarmee je onder andere supersnel het vermogen kan instellen, zonder dat je de moeite moet nemen om te bukken of het stofzuigen moet stopzetten. Is dat makkelijk, of niet?

3

De allergische schoonmaker

Je hebt alle reden om regelmatig flink te stofzuigen: met een allergie voor huisstofmijt merk je meteen als je achterligt op schema. Je neus zit dicht, je ogen tranen. Tot overmaat van ramp spelen standaard stofzuigers weinig klaar in de strijd tegen allergenen.

Met de Philips PowerPro Expert heb je eindelijk een daadkrachtig apparaat in de handen. Dankzij de betrouwbare Allergy Lock met sensor is de stofbak helemaal afgesloten. Hierdoor ontsnapt er geen stof en kun je na het stofzuigen écht opgelucht ademhalen. De Philips PowerPro Expert heeft daarnaast een allergiefilter en kent de allerbeste filtratie in zijn klasse (hij vangt 99% van de allergenen op).

Klaar met schoonmaken? Dan kun je stofbak er met één hand uithalen. De unieke vorm waar we het al over hadden, is niet alleen handig voor de luiwammes, maar ook voor degene met een allergie. Omdat het stof goed wordt opgevangen en het niet door het huis dwarrelt, verminderen je allergieklachten.