Zoenen verzekerd!

Valentijncadeaus voor haar

Het jaarlijkse dilemma is er weer: hoe verras je je vriendin met Valentijn? Dit zijn de leukste en origineelste Valentijncadeaus voor haar.

MediaMarkt
11 februari 2018

1

Chocoladefontein

Er is niks leukers dan een cadeau dat je meteen kunt gebruiken. En er is niks waar je vriendin meer van houdt dan chocolade (nee, ook niet van jou). De chocoladefontein past dan ook perfect bij Valentijn: een avondje lekker smullen met z’n tweeën. Met de Bestron DUE4007 kun je later ook nog met meerdere personen fonduen, want er zitten 6 fonduevorken bij. Ook fijn: de fonteinspiraal is vaatwasmachinebestendig, dus je er hoeft geen onromantische pauze plaats te vinden voor de afwas.

BESTRON DUE4007 Chocolade fontein 49,95 Bekijk in de shop
2

Wafelmaker

Nog zo’n cadeau dat je meteen kan inzetten: de Bestron ASW217 wafelmaker voor hartvormige wafels. Tip: maak er vast vijf en geef het apparaat gevuld en al. De wafelmaker komt met een aantal overheerlijke recepten, dus je kunt meteen aan de slag. Dankzij de automatische temperatuurregeling en de antiaanbaklaag branden de wafels niet vast aan het apparaat.

BESTRON ASW217 24,89 Bekijk in de shop
3

Koude tenen?

Veel vrouwen hebben er last van (en jij dus indirect ook): koude voeten. Wat je vriendin nodig heeft, is de Medisana FWS. Deze geniale voetenwarmer, die er grappig uitziet, is gemaakt van pluche en kent 3 warmtestanden. Deze standen bepaal je met de afstandsbediening. Zet je hem iets te hard en ga je van koude tengels naar zweetvoeten? Deze voetenwarmer is gewoon met de hand af te wassen. Ideaal!

MEDISANA FWS 28,99 Bekijk in de shop
4

Man of the Woods

Man of the Woods is het nieuwe album van Justin Timberlake. Een romantisch album, waarop het gezin centraal staat. En het album wordt natuurlijk nog romantischer als je hem draait op een lp-speler.

Justin Timberlake - Man of the Woods | LP 24,99 Bekijk in de shop
5

Voetenbadje

Vrouwenvoeten zijn veeleisend. En dan hebben we het niet alleen over manicure, maar ook over ontspanning. Met de Beurer FB 35 krijgen haar voeten op allerlei manieren optimale ontspanning. Dit voetenbad heeft 3 functies: een watertemperatuurregeling, vibratiemassage én een bruismassage. Heerlijk om op het einde van de dag te gebruiken terwijl jullie op de bank zitten. Als dank mag jij vast wel bepalen wat er op tv komt.

BEURER FB 35 59,95 Bekijk in de shop
6

Krultang


Als je geen vrouw bent, weet je waarschijnlijk ook niet wat een goede krultang moet inhouden. Daarom helpen we je een handje. Met deze Remington Keratin Protect zit je eigenlijk altijd goed. Deze krultang is ideaal voor natuurlijke losse krullen of juist pijpenkrullen en dankzij de toegevoegde keratine en amandelolie wordt het haar tijdens het stylen gelijk tot in de puntjes verzorgd.  

REMINGTON Keratin Protect 19-288mm Wand CI83V6 39,99 Bekijk in de shop
7

Sapcentrifuge


Sapjes zijn hot, figuurlijk dan. Met de prachtige Russel Hobbs 20366-56 Desire Sapcentrifuge krijg je niet alleen je dagelijkse hoeveelheid vitaminen binnen, je doet dat bovendien in stijl. Het opmerkelijke Valentijnrode ontwerp heeft een grote vulopening (7,5 cm) waarin je bijna alle groenten en fruit in hun geheel in kwijt kunt. Het sap komt automatisch in een ander reservoir terecht dan de pulp, dus je hebt meteen een lekker drankje met een gladde structuur. 

RUSSELL HOBBS 20366-56 Desire Sapcentrifuge 59,99 Bekijk in de shop
8

Instant-camera

 

Hoe leg je jullie voor eeuwig vast? Met de Fujifilm Instax mini! Deze superleuke camera print je foto’s direct uit, zodat je meteen in het moment een mooie foto hebt. Met een betrouwbare belichtingsbepaling en een ‘selfie mirror’ naast de lens is deze camera perfect voor selfies, groepsfoto’s en alles daartussenin.

FUJIFILM instax mini 9 Roze 74,- Bekijk in de shop
9

Fotoboek

 

Wist je dat je bij MediaMarkt een fotoboek kunt laten maken, of een losse foto meteen in de winkel kunt laten afdrukken? Dan weet je het nu! Er is natuurlijk geen romantischer cadeau dan een grote omlijste foto van jullie samen. Elke MediaMarkt-winkel heeft hier een machine voor, dus neem je USB-stickie mee en laat je foto afdrukken op premiumpapier in prachtige kleuren.

10

Nageldroger

 

Lakt jouw vriendin altijd haar nagels, nét op het moment dat jullie eigenlijk weg moeten, en dus vervolgens te laat komen? Geef haar deze Promed UVL-36 nageldroger cadeau. Zo wordt niet alleen haar nagellak gelijkmatig gedroogd, maar hardt de lak ook perfect uit. Heeft zij langer plezier van haar nagels en jullie komen voortaan samen overal op tijd aan! Win-win!

 

MEDISANA Promed UVL-36 Roze Bekijk in de shop